Genom vårt tät samarbete med certifierade installatörer och montörer kan vi erbjuda samtliga tjänster inom el, vvs , ventilation, mattläggning och mycket mer. Företagen vi jobbar med tar själva ansvar för respektive arbete, samt att de lämnar alltid garanti på utfört arbete.

För oss, som är en byggfirma, är det väldigt viktigt att de företagen/installatörerna vi driver ett projekt tillsammans med, är kunniga och välbeprövade samt ansvarsfulla, därför har vi byggt ett stort nätverk som består av ett gäng som vi är stensäkra i.

Det är mycket viktigt i byggbranschen samt i övrigt att VVS och el företag är certifierade samt har rätt försäkring både för din egen säkerhet och hälsa likasom i försäkringsfrågor och ärende.

Vi menar absolut inte att vi inte är villiga att samarbeta med andra, om ni har era önskemål vilka installatörer som ska ta hand om ert projekt, det är alltid spännande för oss att lära känna nya potentiella samarbetspartners. Det viktigaste för oss är resultatet vilket vi strävar oss att leverera till 100%.

El

el

VVS

vvs

Ventilation

ventilation

 

Kontakta Sapfir bygg - vi hjälper till att spara din tid genom att ta hand om dina besvär.

kontaktförmulär

 

RING OSS OM DU PLANERAR NÅGON TYP AV BYGGNADSARBETEN. VI ERBJUDER EN GRATIS UNDERSÖKNING OCH RÅDGIVNING OCH ÄR GLADA ATT GE EN DETALJERAD OFFERT INNAN PÅBÖRJAT ARBETE.

08-12855250